Notice: Constant _ISO already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 421

Notice: Constant _DATE_FORMAT_LC already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 428

Notice: Constant _DATE_FORMAT_LC2 already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 429
Banner Campagnes

Er zijn verschillende formaten banners. Op Indian Feelings zijn de populairste banner formaten beschikbaar. De banners kunnen aangeleverd worden in de volgende extensies (.png, .gif, .jpeg, swf) en dienen niet groter dan 100 kb te zijn. Materiaal dient minimaal 3 dagen voor aanvang van de campagne aangeleverd te worden.

 

 

Campagne

Formaat

Groote

Leaderboard

728*90

100 kb

Skyscraper

120*600

100 kb

Rectangle

336*280

100 kb

Full Baner

468*60

100 kb

Button

120*60

100 kb

 

 

Leaderbord

Een leaderboard is uitermate geschikt voor horizontale animaties, door het grote oppervlakte is de boodschap in enkele seconden helder en maakt de adverteerder optimaal gebruik van de beeld- en tekstmogelijkheden.

 

Positie                  : Forum (boven), Nieuwsbrief (midden)

Formaat                : 728*90 pixels

Duur                     : minimaal 1 maand

 

Skyscraper

Een skycraper is uitermate geschikt voor verticale animaties. Door de mogelijkheid van groot lettertype gebruik brengt dit formaat een kreet, creditline of slogan stevig onder de aandacht. Hierdoor trekt u direct de aandacht van de bezoeker, nog voor hij de rest van de pagina bekijkt. Eenmaal gefocust op de advertentie, is het makkelijk om de rest van de boodschap over te brengen.

 

Positie                  : Alle pagina’s, rechts onder

Formaat                : 120*600 pixels

Duur                     : minimaal 1 maand

 

Medium Rectangle

De medium rectangle springt er door haar grote formaat meteen uit.  Goede beeldverhouding ten opzichte van andere advertentietypes is makkelijk te vormen tot een large rectangle. Campagnemateriaal dat beschikbaar is, is daardoor eenvoudig in het rechthoekig formaat te gieten. Daarnaast kan langdurig de aandacht vastgehouden worden door de gunstige positie op de pagina.

 

Positie                  : Alle pagina’s, rechts boven

Formaat              : 336*250 pixels

Duur                     : minimaal 1 maand

 

Full Banner

Een full banner  heeft een formaat dat voldoende ruimte biedt voor beeld en tekst en is geschikt voor horizontale animaties.

 

Positie                  : Alle pagina’s, boven en onder artikelen

Formaat                : 468*60 pixels

Duur                     : minimaal 1 maand

 

Button

Een button is een kleine banner positie op de website. Deze is op alle pagina’s te zien.

 

Positie                  : Alle pagina’s, rechts button en/of in het artikel

Formaat                : 120*60 pixels

Duur                     : minimaal 1 maand

 

Header

De header wordt bovenaan de website vertoond. Het grote voordeel van deze banner positie is dat, behalve een vertoning op elke pagina bovenin, deze makkelijk gekoppeld kan worden aan bijv. een andere campagne; advertorial, premium agenda vermelding etc,

 

Positie                  : Alle pagina’s, boven

Formaat                : 530*100 pixels

Duur                     : minimaal 1 maand

 

 

Banners dienen zelf aangeleverd te worden. U kunt er ook voor kiezen om de banners met korting door onze partner Style & Design te laten ontwerpen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.styleanddesign.nl.