Notice: Constant _ISO already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 421

Notice: Constant _DATE_FORMAT_LC already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 428

Notice: Constant _DATE_FORMAT_LC2 already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 429
Bedrijvengids
Geachte heer/mevrouw,

Krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdient? Veel bedrijven, waaronder het midden en klein bedrijf, zijn slecht te vinden op het Internet. Indian Feelings heeft de oplossing voor u. De Indian Feelings Bedrijvengids!

De Bedrijvengids is een online bedrijvengids waar bedrijven gezocht en gevonden worden. Een bedrijf dat zich bij ons heeft aangemeld krijgt een eigen detailpagina op de website en kan door gebruik van rubrieken en trefwoorden snel worden gevonden. Standaard zijn de hyperlinks naar het e-mail adres en naar de website. Bovendien is er een contactformulier aanwezig zodat de bezoeker ook meteen online informatie kan aanvragen bij uw bedrijf.

De grote vraag blijft...waarom zou u voor  onze Bedrijvengids kiezen? Indian Feelings E-zine (voorheen Indian Feelings Online Magazine) waar de Bedrijvengids een onderdeel van uit maakt bestaat al ruim zes jaar en heeft dankzij haar professionele instelling al vele organisaties en bedrijven kunnen promoten tegen een laag bedrag en waarvoor u 100% kwaliteit voor terug krijgt.

U kunt bedrijvengids.indianfeelings.com beschouwen als een marketingmedium waarmee u snel uw bedrijf en uw producten kunt promoten, misschien nog wel belangrijker, waarmee onze bezoekers ú snel weten te vinden.

De bedrijvengids bevat ruim 700 bedrijven verdeeld in verschillende categoriën en is hiermee verruit de meest uitgebreide voor bovengenoemde doelgroep.

De kosten voor een positie in het Bedrijvengids hangt af van de vermelding. De contractperiode geldt voor 1 jaar.

Klik Hier voor de Bedrijvengids.