Notice: Constant _ISO already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 421

Notice: Constant _DATE_FORMAT_LC already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 428

Notice: Constant _DATE_FORMAT_LC2 already defined in /home/indianfeel/domains/indianfeelings.nl/public_html/info/language/english.php on line 429
Over ons
Stichting Indian Feelings heeft tot doel om Hindoestanen en andere geinteresseerden te informeren over de Hindoestaanse cultuur en vanuit deze cultuur bruggen te slaan naar andere culturen in de Nederlandse samenleving. Dit gebeurt middels: amusementsartikelen, voorlichting, open dialogen, discussie platforms, reportages, kritische beschouwingen over talloze onderwerpen en thema's, etc. Artikelen en specifieke links die refereren naar nieuws, entertainment, etc. etc. staan borg voor een verantwoorde informatievoorziening waar 60 vrijwilligers aan journalisten, redacteuren en moderatoren meewerken het voortgangsproces op een professionele wijze tot haar recht te laten komen.

Indian Feelings E-zine

Met de uitgave van vele communities, maatschappelijke projecten en bollywoodportals (welke kunnen rekenen op bezoekers uit de Marokaanse-, Turkse gemeenschap) is Indian Feelings, de organisatie bij uitstek, welke direct wordt geassocieerd met Bollywood, India & Suriname.

http://www.indianfeelings.nl
Het Indian Feelings E-zine (voorheen Online Magazine) is het Eerste Internet Lifestyle Magazine voor Hindoestanen, en sinds 2001 niet alleen een ontmoetingsplaats voor Hindoestanen maar ook voor andere geïnteresseerden, in Bollywood, India en de Indiase Cultuur.
Het vernieuwde Indian Feelings E-zine richt zich op Bollywood, India en de Indiase cultuur. Dit gebeurt middels de rubrieken/thema’s; Body & Beauty, Bollywood, Columns, Liefde & Relatie, Lifestyle, Maatschappij, Nieuws & Opinie, Religie, Reportage, Specials en Studie & Carrière. Dagelijks verschijnen er diverse (nieuws) artikelen en 2 x per maand verschijnt de nieuwsbrief

Indian Feelings Forum
http://forum.indianfeelings.nl
Discussie vinden wij goed en belangrijk, maar die moet wel met wederzijds respect gevoerd worden. Daarom zijn er moderators op het forum aanwezig. Zij leiden, waar nodig, de discussies in goede banen, terwijl zij zelf niet aan die discussies deelnemen. Iedereen heeft immers een gelijke inbreng op het Indian Feelings Forum.

Bollywood Winkel
http://bollywoodwinkel.nl
Bollywood Winkel heeft tot doel om piraterij van Bollywood cd’s en dvd’s tegen te gaan. De producten die hier verkocht worden zijn voorzien van een hologram en dus gegarandeerd origineel. Tevens steun je door hier je producten te kopen de Stichting Siva 4 Kids.

Daarnaast is Indian Feelings door de jaren heen betrokken als organisator, media partner of sponsor van de volgende evenementen projecten geweest:

Evenementen/ Projecten
Zelfmoord onder Hindoestaanse vrouwen (Omroep Hindoe Media, 2005)
Mahabharaton (Hindoe Jongeren Platform en Shri Ram Mandir, 2005)
Ook jij bent een ster (Surinaams Inspraak Orgaan, 2006)
Hindoestaans een verloren taal (Haagstad Radio, 2006)
Project: Maagdelijkheid/ Homoseksualiteit (Rutgers Nisso Groep, 2007)

Media partner/ Sponsor
HSFN - Hindoe Hangama (i.s.m. andere media) - 2004
Qfunk Magazine (Summer and Winter Edition) - 2006
Bharati The Show - 2006 HSFN - Workshop: Het probleem van de gekleurde student - 2007
Chance 2 Dance - 2007
Hindoe jongerendag 2007
Suriname aan de Maas - 2007
Qfunk Magazine - 2007

Wilt u weten wat Indian Feelings voor u kan doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan middels de terugbelservice of een email te sturen naar Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken . We staan u graag te woord en sturen u zonodig informatie.